Съдиите във Франция повдигнаха днес предварителни обвинения в опит за убийство

...
Съдиите във Франция повдигнаха днес предварителни обвинения в опит за убийство
Коментари Харесай

Нападателят с нож във Франция е обвинен в опит за убийство

Съдиите във Франция повдигнаха през днешния ден предварителни обвинявания в опит за убийство на мъж, обвинен, че е намушкал с нож четири дребни деца и двама възрастни в парк, съобщи Асошиейтед прес.

Заподозреният е 31-годишен сирийски емигрант с позволение за непрекъснато престояване в Швеция.

Състоянието на ранените е устойчиво

Главният прокурор по делото Лин Боне Матис сподели през днешния ден на конференция, че мъжът е бил изправен пред съдия-следовател в град Анси и са му били повдигнати обвинявания в опит за ликвидиране и въоръжена опозиция. 

В момента мъжът е в ареста. 

Пострадалите към този момент не са с заплаха за живота. Нападението бе осъществено в четвъртък в парка в региона на Френските Алпи. Пострадалите деца са на възраст сред 22 месеца и три години. Те остават в болница. 

Някои са с заплаха за живота

Ранените са от четири разнообразни страни - Франция, Англия, Нидерландия и Португалия. 

Заподозреният има 3-годишна щерка и брачна половинка, които живеят в Швеция. Той е бил прегледан от психиатри, които са решили, че е в положение да се изправи пред съда. 

Очевидци настояват, че са чули нападателя да загатва щерка си, брачната половинка си и Исус Христос, съобщи прокурорът. По време на нападението той е имал у себе си предмети, които символизират християнската религия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР